Tedx Bucharest

Ted stands for Technology, Entertainment, Design. Simplu.

O conferinta despre schimbare. Despre lucruri simple luate ca atare, neschimbate de atata timp si departe de a fi perfecte. Oameni cu idei, idei ce merita raspandite. Concepte cu care merita sa te asociezi si care merita sa fie apreciate. Inovatie, arta si tehnologie.

La fel cum Alexander Calder a imbinat arta cu tehnologia transformand masina de curse a lui Hervé Poulain intr-o adevarata opera de arta si astfel a pornit intreaga serie de 15 masini BMW Art Cars sau la fel cum Bose alege sa ofere sisteme de sonorizare neconventionale, fantastic de eficiente(intregul hol din Centrul National de Dans, ce cuprinde 2 etaje, a fost sonorizat de un singur sistem SoundLink™ wireless music system, de dimensiuni ridicol de mici, dar cu rezultate uimitoare – foto 3) Ted aduce intr-un singur loc oameni care au ceva de zis si care merita ascultat.

RGW_5048sm

Apasati butonul de dedesubt pentru a vedea si restul articolului.

La Ted avem oameni care ne prezina realitatea intr-un mod in care n-am vazut-o pana acum, precum Beau Lotto, care ne ofera o noua perspectiva asupra vazului, Nelvin Joseph, care a dezvoltat un sistem cu inteligenta artificiala numit SPARA care scade enorm consumul de energie electrica si implicit nivelul de poluare pur si simplu prin oprirea computerelor in momentul in care nu sunt folosite sau Mark Koska, ce se adreseaza unei probleme extrem de mari in tarile sarace, cu o solutie extrem de simpla, pe care o si ofera, dar care totusi in fiecare an, datorita indiferentei, omoara in jur de 1.3 milioane de oameni.

Pe scurt, Ideas Worth Spreading.

Fotografiile sunt de la colectia de machete BMW Art Cars la Tedx Bucharest ce apartine lui Mani Gutau, colectie ce imbina pasiunea pentru arta si tehnologie, intr-o lume in care rutina si frica de schimbare parca incearca sa nu se faca uitate.

RGW_5052sm

RGW_5060sm

RGW_5064sm

RGW_5085sm

RGW_5086sm

RGW_5090sm

RGW_5091sm

RGW_5103sm

RGW_5112sm

RGW_5158sm

RGW_5119sm

RGW_5124sm

RGW_5144sm

RGW_5166sm

RGW_5199sm

RGW_5154sm

RGW_5209sm1

RGW_5216sm

RGW_5237sm

RGW_5251sm

Advertisements

~ by Radu Dumitrescu on October 23, 2009.

One Response to “Tedx Bucharest”

  1. Nu i-ai luat si lui Iustinica o masinuta?:D O preferam pe cea din poza a XII de sus in jos…asta ca sa stii pe viitor 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: